Yellowleaf wint de Voka Award 2017!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Yellowleaf wint de Voka Award 2017!

voka2Jeroen Audenaert en Vincent Scheltjens wonnen de Voka Award 2017, de prijs voor de meest veelbelovende studentenonderneming. Dit is het tweede jaar op rij dat de 3D Trophy Factory deze prijs heeft gemaakt. En deze keer kregen we de unieke kans om Jeroen Audenaert, een van de medeoprichters van Yellowleaf., te interviewen. 

1.Hé Jeroen, laten we beginnen met iets meer over jezelf te vertellen. 

Ik ben mede-oprichter van Yellowleaf en studeer momenteel Commerciële Wetenschappen. Ik ben erg gepassioneerd door de digitale en zakelijke wereld. Mijn passie voor de digitale wereld is begonnen toen ik de cursus CS50X bij HarvardX volgde. De daaropvolgende zomers bracht ik door aan de Harvard University voor een Summer School Program, daarna aan The University of Chicago Booth School of Business voor het Summer Business Scholar Program en tot slot heb ik vier maanden doorgebracht op de Lappeenranta University of Technology. In mijn vrije tijd kan je me vinden op een surfplank of zeilboot.

2.Wat doet Yellowleaf? 

De missie van Yellowleaf is om organisaties digitaal te laten groeien. Yellowleaf biedt organisaties een totaalpakket voor al hun digitale communicatie. Onze activiteiten zijn opgebouwd rond drie punten: webdevelopment en design, e-commerce en online marketing en digitale strategie. 

3. Wat onderscheidt Yellowleaf van zijn concurrenten?

Het unieke aan Yellowleaf is dat wij met uw organisatie meedenken. Als jonge student-ondernemers kunnen wij ons gemakkelijk aanpassen aan de mentaliteit van uw organisatie. Wij zijn digital natives met frisse ideeën en beschikken over alle capaciteiten om uw online identiteit en digitaliseringsprocessen op te bouwen of nieuw leven in te blazen. 

4. Waarom hebben jullie je bedrijf de naam Yellowleaf gegeven?

Yellowleaf komt van het Vlaamse woord ‘geel blad’. De gele bladeren staan voor de herfst. Als je dit seizoen in het bos wandelt, krijg je prachtige landschappen te zien. Dat is precies wat we willen doen: prachtige websites, ontwerpen en oplossingen maken voor onze klanten. In ons logo heeft het blad eigenlijk de kleur blauw, waarmee we het digitale aspect en ons out-of-the-box denken willen benadrukken. 

5. Hoe combineer je dit met je studie?

Het is belangrijk om een goede planning te hebben, zodat je niet in tijdnood komt voor je studie. We proberen onze afspraken zo te plannen dat we naar onze lessen kunnen gaan. Voor ons is het een interessante manier om de theoretische kant van de universiteit te combineren met de praktische kant van het zakendoen. 

6. Heb je tips voor studenten die ondernemer willen worden?

Mijn eerste tip is om alle beschikbare resources te gebruiken. Universiteiten helpen studenten veel, bijvoorbeeld TakeOff in Antwerpen en LCIE in Leuven. Er zijn nog vele andere initiatieven zoals Bryo van Voka. Het is ook heel belangrijk om met de juiste experts te praten zodat ze je input kunnen geven en je ideeën kunnen valideren. Een belangrijke stap in dit proces is om je idee bij zoveel mogelijk mensen te pitchen. Zo hoor je veel andere meningen en kun je je idee aanpassen. 

Yellowleaf

7. Hoe zie jij de toekomst van jullie organisatie?  

We willen een speler worden die alle verschillende aspecten van de digitale wereld kent. Momenteel bouwen we strategische partnerships op met belangrijke spelers in de e-commerce en designwereld. Op dit moment hebben we 2 parttime medewerkers, maar na verloop van tijd willen we dit graag veranderen in fulltime medewerkers. 

8. Heeft de award een leuke plek in jullie kantoor?

Ja natuurlijk, we zijn ontzettend trots op de award! We waren zeer verrast door het winnen van de prijs, maar het zou nooit mogelijk zijn geweest zonder het advies en de steun van Melanie Nolens, Sven de Vocht en Nathalie De Schepper van Bryo Antwerpen en we zouden hen nogmaals willen bedanken! 

voka

More to explore

Womed Award Zuid 2015

Nènè Hadh Cherif ontving vorige week de Womed Award Zuid 2015 voor haar bijzondere prestaties met de coöperatie van boeren in haar dorp.  3D Trophy Factory wil haar feliciteren en wenst haar veel

Waarom uw medewerkers een beloning verdienen!

3D Trophy Factory heeft al trofeeën en awards gemaakt voor tal van verschillende gelegenheden; zakelijke evenementen, gaming toernooien, marketing awards, golftoernooien en nog veel

Contact us

Contact

US
+1 646 893 2696
415 Madison Ave, 4th floor
New York, NY 10017

Belgium (HQ)
+32 (0) 3 369 35 00
Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor
2600 Berchem, Belgium

info@3dtrophyfactory.com

Contacteer ons

Contact

VS +1 646 893 2696 415 Madison Ave, 4th floor New York, NY 10017 België (HQ) +32 (0) 3 369 35 00 Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor 2600 Berchem, Belgium info@3dtrophyfactory.com