Waarom uw medewerkers een beloning verdienen!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Waarom uw medewerkers een beloning verdienen!

3D Trophy Factory heeft al trofeeën en awards gemaakt voor tal van verschillende gelegenheden; zakelijke evenementen, gaming toernooien, marketing awards, golftoernooien en nog veel meer. We zagen dat het onze klanten er vooral om ging dat ze de deelnemers een onvergetelijke ervaring konden bieden. Als we bij 3D Trophy Factory het eindresultaat en de foto’s van de gelukkige winnaars zien, zijn we altijd erg trots om deel uit te maken van zulke gelukkige momenten. 

Toch zijn er in elk bedrijf verborgen winnaars aanwezig die ook erkenning verdienen. Mensen die elke dag het beste van zichzelf geven om de best mogelijke service of het mooiste product te leveren. Het is belangrijk om te onthouden dat het interne publiek van een bedrijf even belangrijk is als het externe publiekHet is van groot belang dat werknemers worden erkend voor hun werkzaamheden, dit is namelijk essentieel voor de sfeer binnen het bedrijf.

Awards zijn een perfecte manier om erkenning uit te drukkenDit is van groot belang binnen elk bedrijf, waardering is namelijk een fundamentele menselijke behoefte. Prestatie-evaluaties en eindevaluaties zijn allemaal momenten waarop een werkgever de mogelijkheid heeft om een werknemer te belonen en te bedanken voor hun inzet. Niets is sprekender dan een mooie, glanzende 3D geprinte prijs voor jouw werknemers! 

Heb je nog wat inspiratie nodig? We presenteren graag een aantal van onze eerdere projecten en samenwerkingen:

1.De verjaardag van een bedrijf. 

Het Belgische bedrijf Twikit vierde onlangs zijn 4de verjaardag. Omdat bedrijven ook jarig zijn, organiseerde het team een verrassingsfeest. Compleet met decoraties, ballonnen, pizza én een 3D geprinte award met een echte kaars! Deze verjaardag was er een om te onthouden. 

Birthday trophy

2.Het bereiken van een verkoopdoelstelling. 

Het bereiken van een verkoopdoelstelling is vaak een mijlpaal. Het is daarom van cruciaal belang om uw personeel gemotiveerd te houden om het volgende termijn nóg beter te doen. Met dat in het achterhoofd, hebben we deze eenvoudige maar elegante teksttotem gecreëerd. Geïnspireerd geraakt? In onze webshop vindt u tal van voorbeelden van eenvoudig te maken teksttotems en awards.

Sales

3. Een jaarlijks bedrijfsfeest. 

Een jaarlijks bedrijfsfeest is dé kans om hardwerkende medewerkers te erkennen. Denk eens buiten de standaard bedrijfsactiviteiten, en organiseer een award uitreiking voor uw medewerkers. Neem de Viacom Velocity Awards: zij organiseerden hun eigen award showwaarbij werkzaamheden werden onderverdeeld in verschillende categorieën met uiteindelijk een grand prix winnaar. Dit evenement is een jaarlijks terugkerend feest dat een leuke avond tussen collega’s combineert met een spannende prijsuitreiking. 

Viacom-7

4.

En al het andere! 

Er zijn eindeloos veel gelegenheden en evenementen om awards uit te reiken binnen uw bedrijf. Een collega bedanken die met pensioen gaatDe medewerker van de maand in het zonnetje zetten? Of wil je die ene collega belonen die berucht is om zijn of haar slechte grappen? Alles is mogelijk. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze ontwerpers! Of doe inspiratie op in ons lookbook. 

lame-joke-a-meleon

More to explore

Yellowleaf wint de Voka Award 2017!

Jeroen Audenaert en Vincent Scheltjens wonnen de Voka Award 2017, de prijs voor de meest veelbelovende studentenonderneming. Dit is het tweede jaar

Womed Award Zuid 2015

Nènè Hadh Cherif ontving vorige week de Womed Award Zuid 2015 voor haar bijzondere prestaties met de coöperatie van boeren in haar dorp.  3D Trophy Factory wil haar feliciteren en wenst haar veel

Contact us

Contact

US
+1 646 893 2696
415 Madison Ave, 4th floor
New York, NY 10017

Belgium (HQ)
+32 (0) 3 369 35 00
Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor
2600 Berchem, Belgium

info@3dtrophyfactory.com

Contacteer ons

Contact

VS +1 646 893 2696 415 Madison Ave, 4th floor New York, NY 10017 België (HQ) +32 (0) 3 369 35 00 Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor 2600 Berchem, Belgium info@3dtrophyfactory.com