Voor alles is er een eerste keer: kijk eens naar onze Trump hair award!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Voor alles is er een eerste keer: kijk eens naar onze Trump hair award!

Een paar maanden geleden ontvingen we bij 3D Trophy Factory een zeer ongebruikelijk verzoek: “Kunt u een award in de vorm van Trumps kapsel geven dat aan een bewegende spiraal vast zit?” Ik denk dat iedereen op dit moment wel van Donald Trump gehoord moet hebben. Zonder al te politiek te worden, kunnen we stellen dat hij beroemd is als de gekozen president van de Verenigde Staten. Waar hij nog meer bekend om staat: zijn geheel natuurlijk (?) kapsel, kanarie-blond en vol geheimen.  

We kunnen gerust stellen dat ons ontwerpteam dan ook behoorlijk enthousiast raakte toen we deze e-mail lazen. Deze opdracht behoort zonder twijfel tot een van de leukste uitdagingen voor ons ontwerpteam. Na een aantal schetsen en onderzoek te doen, hadden we eindelijk ons model klaar. Toen wachtte ons nog een andere uitdaging: het vinden van een spiraal die in het 3D geprinte haar zou passen zonder te veel te bewegen, anders zou de award kunnen breken of te ver voorover gaan buigen. 

Sketch

Toen alle puzzelstukjes op hun plek vielen, waren we natuurlijk supertrots op het resultaat! Wat vind jij ervan? 

M/V van het jaar

Deze award hebben we gemaakt voor het Belgische tv-programma M/V van het jaar. In deze quiz komen de grootste namen van België op het gebied van entertainment en televisie aan bod. De winnaar was de Belgische regisseur en presentator Erik Van Looy. Goed gedaan en veel plezier met je fantastische prijs! 

Erik Van Looy

More to explore

Yellowleaf wint de Voka Award 2017!

Jeroen Audenaert en Vincent Scheltjens wonnen de Voka Award 2017, de prijs voor de meest veelbelovende studentenonderneming. Dit is het tweede jaar

Womed Award Zuid 2015

Nènè Hadh Cherif ontving vorige week de Womed Award Zuid 2015 voor haar bijzondere prestaties met de coöperatie van boeren in haar dorp.  3D Trophy Factory wil haar feliciteren en wenst haar veel

Contact us

Contact

US
+1 646 893 2696
415 Madison Ave, 4th floor
New York, NY 10017

Belgium (HQ)
+32 (0) 3 369 35 00
Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor
2600 Berchem, Belgium

info@3dtrophyfactory.com

Contacteer ons

Contact

VS +1 646 893 2696 415 Madison Ave, 4th floor New York, NY 10017 België (HQ) +32 (0) 3 369 35 00 Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor 2600 Berchem, Belgium info@3dtrophyfactory.com