Trends Digital Pioniers – unieke full colour awards met 2.5D-printtechniek

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Trends Digital Pioniers – unieke full colour awards met 2.5D-printtechniek

We zijn er trots op te kunnen aankondigen dat onze eerste full colour awards met 2.5D-printtechniek op de awardshows te zien waren. Later meer over de techniek. 

Trends Digitale Pioniers

Samen met Google, kozen Trends en Trends-Tendances 5 winnaars uit 20 bedrijven die betrokken zijn bij opmerkelijke digitale transformaties. Uit 5 categorieën, variërend van Sales tot New business models, werden de volgende winnaars geselecteerd: In de categorie Sales koos de jury voor Raamwinkel.be, dat een complete e-commerce oplossing heeft ontwikkeld voor de levering van ramen en deuren op maat. In de categorie Marketing & Communicatie werd gekozen voor Clear Channel met een project om de billboards op straat en andere buitenreclame volledig digitaal te beheren, waardoor ook meer gedetailleerde marketingcampagnes mogelijk werden. De volledige lijst met winnaars vindt u hier. 

Full colour awards: Gemaakt met 2.5 D-printing

Bij 3D Trophy Factory streven we er altijd naar om de nieuwste technieken aan te passen aan de wensen van onze klanten. Met 2.5D-printen worden full colour reliëfs mogelijk gemaakt binnen een aantrekkelijke prijsklasse. De technologie is vrij indrukwekkend omdat elke inktlaag over elkaar wordt aangebracht, waardoor het mogelijk is om full colour afbeeldingen in hoge resolutie met een maximale hoogte van 5 mm af te drukken. 

Hier zijn enkele voorbeelden: 

De Trends Digital Pioneers award is onze ware pionier in het overbrengen van deze nieuwe technologie ervaring aan het publiek. Voor meer informatie en offertes over 2.5D printen kunt u hier contact opnemen met ons 3D Trophy Factory Team. Geniet ondertussen van onderstaande galerij:

elevated printing

More to explore

Yellowleaf wint de Voka Award 2017!

Jeroen Audenaert en Vincent Scheltjens wonnen de Voka Award 2017, de prijs voor de meest veelbelovende studentenonderneming. Dit is het tweede jaar

Womed Award Zuid 2015

Nènè Hadh Cherif ontving vorige week de Womed Award Zuid 2015 voor haar bijzondere prestaties met de coöperatie van boeren in haar dorp.  3D Trophy Factory wil haar feliciteren en wenst haar veel

Contact us

Contact

US
+1 646 893 2696
415 Madison Ave, 4th floor
New York, NY 10017

Belgium (HQ)
+32 (0) 3 369 35 00
Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor
2600 Berchem, Belgium

info@3dtrophyfactory.com

Contacteer ons

Contact

VS +1 646 893 2696 415 Madison Ave, 4th floor New York, NY 10017 België (HQ) +32 (0) 3 369 35 00 Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor 2600 Berchem, Belgium info@3dtrophyfactory.com