Het beste paard van stal: De Knokke Hippique Awards!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Het beste paard van stal: De Knokke Hippique Awards!

Knokke-Hippique is een 5-sterrenevenement, wat zoveel betekent als het hoogste topsport niveau ter wereld, de Champions League voor paarden. De deelnemers aan het evenement zijn net zo beroemd, met familienamen als Jobs, Gates en Bloomberg die dit jaar aan het toernooi deelnemen. 

KnokkeHippique

Het eerste deel van dit evenement vond plaats van 6 tot 9 juli. Het volgende deel dat “The Summer Circuit” heet, vindt plaats van 12 tot 23 juli. 

The making of…

Het 3D Trophy Factory team is nu in zijn 3de jaar als exclusieve award-partner voor Knokke Hippique. De award zelf is geïnspireerd op een klassiek zee- en strandthema, in de ware stijl van onze Belgische kust. De 2 hoofdkleuren, blauw en wit, zijn in lijn met de huisstijl van het evenement, wat resulteert in een eenvoudig maar elegant ontwerp. 

KnokkeHippiqueOok dit jaar hebben we meerdere ontwerpen gemaakt voor het hele verloop van het evenement. Voor de Knokke Hippique Jumping afgelopen weekend bijvoorbeeld hebben we de awards gemaakt met een 3D-geprinte vuurtoren bovenop. De voet is van eikenhout en in onze designstudio met de hand afgewerkt met witte verf. 

Knokke HippiqueVoor het Summer Circuit hebben we verschillende formaten, met als middelpunt een 3D-geprinte strandstoel. Ook deze voet is van eikenhout en met de hand geschilderd door ons getalenteerde team. 

KnokkeHippique

Om al die internationale topklasse paarden en ruiters te huisvesten, is er een terrein van meer dan 30 hectare met twee grote wedstrijdvelden in Knokke, waar overdag en ‘s avonds wedstrijden worden gehouden. Naast het evenement zullen er ook lifestyle shows, live optredens en restaurants aanwezig zijn. 

Taylor AlexanderKnokke Hippique is een zomerhoogtepunt voor de paardenwereld maar ook voor ons team; de awards blijven één van onze persoonlijke favoriete ontwerpen. 

More to explore

Yellowleaf wint de Voka Award 2017!

Jeroen Audenaert en Vincent Scheltjens wonnen de Voka Award 2017, de prijs voor de meest veelbelovende studentenonderneming. Dit is het tweede jaar

Womed Award Zuid 2015

Nènè Hadh Cherif ontving vorige week de Womed Award Zuid 2015 voor haar bijzondere prestaties met de coöperatie van boeren in haar dorp.  3D Trophy Factory wil haar feliciteren en wenst haar veel

Contact us

Contact

US
+1 646 893 2696
415 Madison Ave, 4th floor
New York, NY 10017

Belgium (HQ)
+32 (0) 3 369 35 00
Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor
2600 Berchem, Belgium

info@3dtrophyfactory.com

Contacteer ons

Contact

VS +1 646 893 2696 415 Madison Ave, 4th floor New York, NY 10017 België (HQ) +32 (0) 3 369 35 00 Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor 2600 Berchem, Belgium info@3dtrophyfactory.com