De gouden diversiteitstrofeeën shinen in de spotlights!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

De gouden diversiteitstrofeeën shinen in de spotlights!

Diversiteitstrofeeën VRT

Voor het zevende jaar op rij reikt de VRT diversiteitstrofeeën uit aan haar interne en externe mediamakers. In zes categorieën worden prijzen uitgereikt: Eén, Canvas, Ketnet, Informatie, Radio en Digitale toegankelijkheid. Een professionele jury - met vertegenwoordigers van GRIP vzw, de Vrouwenraad, Çavaria, het Minderhedenforum, de Vlaamse Ouderenraad en het Netwerk tegen armoede – kiest de winnaars.  

De gelukkige winnaars

Uit alle verschillende categorieën kwamen de volgende programma’s als winnaars uit de bus: “Kinderen van de Kolonie” wint in de categorie Canvas. “De Klas” heeft gewonnen in de categorie Één. “Ketnet Junior Idents” wint de diversiteitstrofee in de categorie Ketnet. “Bij Debecker” wint in de categorie Radio. “De Ochtend” wint met zijn zomergasten in de categorie Informatie. En “VRT NU” wint in de categorie Digitale Toegankelijkheid. 

Taboe wint de publieksprijs

diversity trophies

Alle mediamakers die voor de VRT werken, konden stemmen op de genomineerden. Ze hebben massaal gestemd en Taboe kwam als overduidelijke winnaar uit de bus. In Taboe nodigt Philippe Geubels iedere week een viertal gasten uit in zijn vaste vakantiehuis in Westouter: mensen met een ongeneeslijke ziekte, mensen met een fysieke beperking, blinde en slechtziende mensen, mensen met obesitas, mensen in armoede, holebi’s, mensen met een andere huidskleur, en mensen met een psychische kwetsbaarheid. Hij luistert naar hun verhalen en gevoeligheden, zo leren we deze mensen beter kennen.

Prijsuitreiking

3D Trophy Factory had de eer om voor deze speciale gelegenheid de awards te ontwerpen. En zie ze shinen in de spotlights: de golden diversiteitstropheeën 2019!

diversity trophies

More to explore

Yellowleaf wint de Voka Award 2017!

Jeroen Audenaert en Vincent Scheltjens wonnen de Voka Award 2017, de prijs voor de meest veelbelovende studentenonderneming. Dit is het tweede jaar

Womed Award Zuid 2015

Nènè Hadh Cherif ontving vorige week de Womed Award Zuid 2015 voor haar bijzondere prestaties met de coöperatie van boeren in haar dorp.  3D Trophy Factory wil haar feliciteren en wenst haar veel

Contact us

Contact

US
+1 646 893 2696
415 Madison Ave, 4th floor
New York, NY 10017

Belgium (HQ)
+32 (0) 3 369 35 00
Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor
2600 Berchem, Belgium

info@3dtrophyfactory.com

Contacteer ons

Contact

VS +1 646 893 2696 415 Madison Ave, 4th floor New York, NY 10017 België (HQ) +32 (0) 3 369 35 00 Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor 2600 Berchem, Belgium info@3dtrophyfactory.com