Verzegel de deal met een 3D award of trofee

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Verzegel de deal met een 3D award of trofee

deal

3D awards of trofeeën zijn een geweldige manier om een deal te verzegelen. We weten namelijk hoe spannend het kan zijn om een deal te sluiten of een partnerschap aan te gaan. Of het nu gaat om een investering, onroerend goed of een samenwerkingsverband, het is belangrijk om een deal op de een of andere manier fysiek te maken. 

Hier komen de 3D awards en financiële trofeeën om de hoek kijken! Wat ons direct opviel was dat deze er vaak zo lelij…, nou ja – uh – klassiek uitzien.  Dit heeft ons ontwerpteam ertoe aangezet om ze eens op een andere manier te bekijken. Zoals u weet, gebruikt het ontwerpteam van 3D Trophy Factory 3D printing (en andere coole technologieën) om geweldige, out-of-the-box 3D awards te maken. 

Voor ons begint een 3D award echter altijd met een goed idee. We willen concepten creëren met een frisse look die helemaal bij de desbetreffende gelegenheid passen. Hieronder vindt u enkele concepten die van onze tekentafel komen en gebaseerd zijn op een raketlancering, voor ons een mooi symbool van het opstarten van een deal. De eerste zijn al 3D geprint en verzonden naar New York en San Francisco. Uiteraard kunnen deze concepten volledig worden aangepast en gepersonaliseerd, zoals bij elk van onze producten. 

Hoe dan ook, we hopen dat uw partnerschap met dezelfde snelheid als deze raketten de ruimte in vliegt!  

3D Trophy Factory voor 3D trofeeën 

Team 3D trophy factory

rocket

rocketplexi

More to explore

Yellowleaf wint de Voka Award 2017!

Jeroen Audenaert en Vincent Scheltjens wonnen de Voka Award 2017, de prijs voor de meest veelbelovende studentenonderneming. Dit is het tweede jaar

Womed Award Zuid 2015

Nènè Hadh Cherif ontving vorige week de Womed Award Zuid 2015 voor haar bijzondere prestaties met de coöperatie van boeren in haar dorp.  3D Trophy Factory wil haar feliciteren en wenst haar veel

Contact us

Contact

US
+1 646 893 2696
415 Madison Ave, 4th floor
New York, NY 10017

Belgium (HQ)
+32 (0) 3 369 35 00
Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor
2600 Berchem, Belgium

info@3dtrophyfactory.com

Contacteer ons

Contact

VS +1 646 893 2696 415 Madison Ave, 4th floor New York, NY 10017 België (HQ) +32 (0) 3 369 35 00 Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor 2600 Berchem, Belgium info@3dtrophyfactory.com