Onze nummertrofeeën zeggen meer dan woorden ooit kunnen verklaren.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Onze nummertrofeeën zeggen meer dan woorden ooit kunnen verklaren.

U kent het gezegde: Ik kan dit niet in woorden uitdrukken…. We stellen daarom voor om het eens in cijfers te proberen. Wij presenteren: onze nummertrofeeën! 

Afgezien van onze populaire Tekst Totem – waar we nog steeds van houden in al zijn glorie – dekken woorden gewoon niet altijd de lading. Daarom hebben wij een gloednieuwe trofeeënlijn uitgebracht in onze vernieuwde webshop: De nummertrofee.

Number trophies

r is een groot getal aan gelegenheden (knipoog) waar de nummertrofeeën perfect voor zijn. Denk hierbij aan verjaardagen, het behalen van een verkoopdoelstelling, het belonen van een 1ste en 2de plaats, een huwelijksjubileum en ga zo maar door… 

De nummertrofee is er in 2 verschillende vormen: de enkele en dubbele trofee. Het 3D-geprinte ontwerp is geïnspireerd op “Meshes“, wat betekent dat de vormen in een onregelmatige, maar mooie vorm van georganiseerde chaos komen. De 3D-print kan worden besteld in allerlei verschillende kleuren, terwijl de voet van eikenhout ook kan worden aangepast met uw logo en een tekst naar uw wens.Meshes

Heeft u inspiratie nodig voor uw evenement? Onlangs vierde het bedrijf Twikit zijn 4e jaar in business. Het team organiseerde dit feest samen met een 3D-geprinte trofee (bekroond met een echte kaars!) en meer dan genoeg pizza.  Birthday trophy

Vergeet niet al onze trofeeën, relatiegeschenken en nog veel meer in onze nieuwe webshop te bekijken. Heb je iets nodig dat net een beetje meer out of the box is? Ga dan naar onze Specials pagina, en overleg met een van onze ontwerpers voor een volledig op maat gemaakt stuk. Veel plezier bij het ontwerpen, iedereen! 

More to explore

Yellowleaf wint de Voka Award 2017!

Jeroen Audenaert en Vincent Scheltjens wonnen de Voka Award 2017, de prijs voor de meest veelbelovende studentenonderneming. Dit is het tweede jaar

Womed Award Zuid 2015

Nènè Hadh Cherif ontving vorige week de Womed Award Zuid 2015 voor haar bijzondere prestaties met de coöperatie van boeren in haar dorp.  3D Trophy Factory wil haar feliciteren en wenst haar veel

Contact us

Contact

US
+1 646 893 2696
415 Madison Ave, 4th floor
New York, NY 10017

Belgium (HQ)
+32 (0) 3 369 35 00
Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor
2600 Berchem, Belgium

info@3dtrophyfactory.com

Contacteer ons

Contact

VS +1 646 893 2696 415 Madison Ave, 4th floor New York, NY 10017 België (HQ) +32 (0) 3 369 35 00 Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor 2600 Berchem, Belgium info@3dtrophyfactory.com