Maak kennis met: De Form 2 Printer standaard!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Maak kennis met: De Form 2 Printer standaard!

Kantoormeubilair ontwikkelt zich steeds verder naar meer maatwerk en een beter ontwerp. Als bedrijf dat met 3D printtechnologie werkt, zagen wij één grote kans in de meubelindustrie die nog niet onderzocht was: de op maat gemaakte 3D printer tafelstandaard.  

Als trotse eigenaar van een Form 2 3D-printer in ons kantoor wilden we een tafel of standaard die perfect past bij alle eisen die een 3D-printer tafel zou moet hebben. Daarom hebben we de Form 2 printer standaard ontwikkeld! 

Printerstand

Een uniek ontwerp

Wat maakt deze tafel dan zo uniek ten opzichte van andere ontwerpen? Ten eerste is de tafel voor ergonomische doeleinden ingesteld op een hoogte die perfect is om mee te werken. De printer is op ooghoogte gebracht voor optimaal gebruik. Daarnaast is er voldoende extra opbergruimte beschikbaar om alle benodigde tools netjes op te bergen. De standaard zelf is compact en stevig gebouwd om ervoor te zorgen dat de 3D-printer niet beweegt. Zoals velen zullen weten, staat een bewegende 3D-printer vaak gelijk aan mislukte afdrukken. Om extra stabiliteit te garanderen, gooien we er ook enkele gratis STL-bestanden bij om uw eigen steunbeugels te printen. 

Printstand Printstand

Aanpasbaar

De standaard zelf is gemaakt van multiplex en is een lasercut. Het ontwerp is geïnspireerd op ons stabureau STAN, met het typische “kruis” voor het behoud van een hoge mate van stabiliteit. Zoals het de Trophy Factory stijl betaamt, kan de stand ook via onze website worden aangepast. Men kan hun eigen naam toevoegen en een logo uploaden voor het ontwerp. 

Printstand

De Form 2 Printer Standaard is nu verkrijgbaar in onze winkel. 

Iedereen fijne 3D-prints toegewenst!

More to explore

Yellowleaf wint de Voka Award 2017!

Jeroen Audenaert en Vincent Scheltjens wonnen de Voka Award 2017, de prijs voor de meest veelbelovende studentenonderneming. Dit is het tweede jaar

Womed Award Zuid 2015

Nènè Hadh Cherif ontving vorige week de Womed Award Zuid 2015 voor haar bijzondere prestaties met de coöperatie van boeren in haar dorp.  3D Trophy Factory wil haar feliciteren en wenst haar veel

Contact us

Contact

US
+1 646 893 2696
415 Madison Ave, 4th floor
New York, NY 10017

Belgium (HQ)
+32 (0) 3 369 35 00
Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor
2600 Berchem, Belgium

info@3dtrophyfactory.com

Contacteer ons

Contact

VS +1 646 893 2696 415 Madison Ave, 4th floor New York, NY 10017 België (HQ) +32 (0) 3 369 35 00 Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor 2600 Berchem, Belgium info@3dtrophyfactory.com