Hoe maak je een customized 3D award?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Hoe maak je een customized 3D award?

Bent u het beu om elk jaar dezelfde soort awards uit te reiken? Bent u op zoek naar een 3D geprinte award of persoonlijk relatiegeschenk, maar weet u niet waar u moet beginnen?  Zoek niet verder! 3D Trophy Factory kan u helpen!  

3D Trophy Factory biedt twee mogelijkheden om een 3D award te creëren: u kunt dit zelf doen in onze webshop of u kunt onze getalenteerde ontwerpers inschakelen voor een volledig op maat gemaakt 3D ontwerp. 

Voel je je creatief en wil je het zelf proberen in onze webshop? 

Surf dan naar 3dtrophyfactory.com waar u een van de vele bestaande ontwerpen kunt aanpassen aan uw voorkeuren. Op deze manier kunt u uw 3D award direct bestellen.

3Dtrophyfactory

Hiervoor is geen kennis van ingewikkelde bewerkingssoftware vereist, u kunt gewoon gebruik maken van onze gebruiksvriendelijke 3D award configurator. 

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe eenvoudig het is.

Neem contact met ons op en samen maken we een volledig zelf ontworpen 3D award of relatiegeschenk! 

How_We_Work
We beginnen met een korte briefing

 We moeten precies weten wat u wilt, naar welk materiaal u op zoek bent, welke elementen u wilt gebruiken, in welke context de trofee wordt uitgereikt, etc. In dit stadium zullen wij vooral luisteren, vragen stellen en tal van voorbeelden tonen.

De volgende fase is het schetsen

Waarschijnlijk ziet u onze ontwerpers al tijdens de eerste ontmoeting krabbelen en schetsen. Je gelooft nooit hoeveel potloden en notitieboekjes we er in een maand doorheen werken. Maar het is van cruciaal belang dat er voldoende schetsen en ideeën zijn om verschillende invalshoeken te behandelen en de creativiteit aan te wakkeren. Deze fase is net zo leuk als het klinkt! (En ja, we houden ook rekening met budgettaire beperkingen.) 

Naar de machines! 

Van potloodschetsen gaan we naar 3D-modellen en beelden op het computerscherm. In deze fase zien ze er al bijna echt uit (ook al zijn het in feite 2D illusies). Hier maken, vormen en heroverwegen we elk detail van het ontwerp om uiteindelijk precies de trofee te ontwerpen die u wilt.  

Blij met het ontwerp? Dan gaan we afdrukken makenDit is iets technischer dan dat het klinkt. De productiedossiers moeten worden voorbereid, de druktechnieken moeten worden geselecteerd en de afwerking moet worden bepaald. Maar deze vaardigheden zitten in ons DNA (en ze hebben eigenlijk ook al een rol gespeeld in de ontwerpfase).

Wanneer we u het eindproduct aanbieden, weten we dat u niet de feitelijke ontvanger van de trofee bent. U geeft het weer weg aan iemand anders. En dat is waarschijnlijk de echte schoonheid van het ontwerpen van een award: er is altijd een winnaar aan het einde van de trofee! 

More to explore

Yellowleaf wint de Voka Award 2017!

Jeroen Audenaert en Vincent Scheltjens wonnen de Voka Award 2017, de prijs voor de meest veelbelovende studentenonderneming. Dit is het tweede jaar

Womed Award Zuid 2015

Nènè Hadh Cherif ontving vorige week de Womed Award Zuid 2015 voor haar bijzondere prestaties met de coöperatie van boeren in haar dorp.  3D Trophy Factory wil haar feliciteren en wenst haar veel

Contact us

Contact

US
+1 646 893 2696
415 Madison Ave, 4th floor
New York, NY 10017

Belgium (HQ)
+32 (0) 3 369 35 00
Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor
2600 Berchem, Belgium

info@3dtrophyfactory.com

Contacteer ons

Contact

VS +1 646 893 2696 415 Madison Ave, 4th floor New York, NY 10017 België (HQ) +32 (0) 3 369 35 00 Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor 2600 Berchem, Belgium info@3dtrophyfactory.com