Heeft u STAN al ontmoet? Maak kennis met ons volledig gepersonaliseerde sta-bureau!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Heeft u STAN al ontmoet? Maak kennis met ons volledig gepersonaliseerde sta-bureau!

De kans is groot dat u al gehoord heeft over een van onze bekendste artikelen: STAN het sta-bureau. Zo niet, dan stellen we u graag voor aan de beroemdheid van onze nieuwe online shop! 

STAN

Wat of wie is STAN? 

STAN is het eerste volledig aanpasbare sta-bureau. Dat betekent dat u het bureau zelf ontwerpt en vormgeeft naar uw eigen individuele lichaamsmaten. Elke gebruiker heeft ook de vrijheid om zijn eigen kleur, logo gravering en nog veel meer te kiezen. 

https://www.youtube.com/watch?v=fPDSKOd60bY

STAN bestaat uit drie afzonderlijke delen, die eenvoudig in elkaar te zetten zijn tot een verhoogd werkblad. Het is een ideale oplossing voor mensen die op afstand werken of in een kantooromgeving werken die de nadruk legt op dynamische interactie zoals een Agile staande vergadering. STAN is ook lasergesneden en wordt alleen on-demand gemaakt, dus behalve voor uw gezondheid beloont u ook onze planeet: dat is een win-winsituatie voor iedereen! 

Maar waarom een staand bureau?  

Ten eerste omdat een sta-bureau cool is – en de voordelen van staan ten opzichte van zitten zijn bewezen: gebruikers van een sta-bureau verbranden tot 350 extra kilocalorieën per dag meer dan hun zittende collega’s. STAN is lasergesneden volgens de exacte specificaties van de consument om perfect aan te sluiten op de lichaamsmaten van de gebruiker. Het kan ook gekleurd, voorzien van merk en aangepast worden naar de smaak van de consument of naar het ontwerp van een kantoor. 

STAN

Hoe koop ik er een?  

Eenvoudig! Ga gewoon naar onze online shop. Op dit moment is STAN verkrijgbaar in 2 verschillende versies; de klassieke STAN sta-bureau en een kleinere STAN Laptop Support. Binnenkort zullen er nieuwe variaties beschikbaar zijn, dus houd onze website goed in de gaten om te zien wat de volgende stap is!  

More to explore

Yellowleaf wint de Voka Award 2017!

Jeroen Audenaert en Vincent Scheltjens wonnen de Voka Award 2017, de prijs voor de meest veelbelovende studentenonderneming. Dit is het tweede jaar

Womed Award Zuid 2015

Nènè Hadh Cherif ontving vorige week de Womed Award Zuid 2015 voor haar bijzondere prestaties met de coöperatie van boeren in haar dorp.  3D Trophy Factory wil haar feliciteren en wenst haar veel

Contact us

Contact

US
+1 646 893 2696
415 Madison Ave, 4th floor
New York, NY 10017

Belgium (HQ)
+32 (0) 3 369 35 00
Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor
2600 Berchem, Belgium

info@3dtrophyfactory.com

Contacteer ons

Contact

VS +1 646 893 2696 415 Madison Ave, 4th floor New York, NY 10017 België (HQ) +32 (0) 3 369 35 00 Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor 2600 Berchem, Belgium info@3dtrophyfactory.com