Een legendarische 3D geprinte gaming trofee – League of Legends Premier Tour

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Een legendarische 3D geprinte gaming trofee – League of Legends Premier Tour

In juni 2018 werd door Riot Games een nieuw League of Legends toernooi gelanceerd, genaamd Premier Tour. Iedereen die in de DACH-landen (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) woont en minstens een platina 5-ranking heeft, is welkom om deel te nemen. Het doel van dit toernooi is om de sterke e-sportscene in de DACH-landen te helpen groeien. Zoals u kunt zien, is het een groot toernooi en wij hadden de eer om er een trofee voor te maken. 

 

Voor degenen die League of Legends niet kennen, het is een 3D, derde persoon multiplayer online battle arena game. De personages waar de gamers mee spelen hebben allemaal hun eigen set van unieke vaardigheden.   

 

De Premier Tour bestaat uit twee seizoenen: een zomer- (van mei tot augustus) en een wintertoernooi (van oktober tot maart). Elk seizoen bestaat uit vier stoppen, elk met een live finale op verschillende locaties. De eerste ronde in elke stop bestaat uit open kwalificaties tot acht teams zijn bepaald. Vervolgens wordt de gesloten kwalificatieronde gespeeld met deze acht teams en met de acht beste teams van de vorige stop. Hierna vindt de finale plaats met de vier overgebleven teams. Tot slot zullen de twee beste teams van elk seizoen doorstromen naar de European Masters, om Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland te vertegenwoordigen. 

De legendarische trofee: 3D geprint en geweldig

Natuurlijk willen we u ook wat meer informatie geven over de gaming trofee zelf (want we zijn er erg trots op dat we hem gemaakt hebben). De prijs is 3D-geprint en afgewerkt in glanzend goud. Hoewel het er niet aan af te zien is, is de voet van de gaming trofee ook 3D geprint. We konden hem echter een steenachtig uiterlijk geven met behulp van een speciale spraypaint techniek. Voor het kristal gebruikten we een prachtige blauwe acryl. Wat vindt u ervan? Laat gerust een reactie achter

gaming trophy league of legends 3d printed award trophy

More to explore

Yellowleaf wint de Voka Award 2017!

Jeroen Audenaert en Vincent Scheltjens wonnen de Voka Award 2017, de prijs voor de meest veelbelovende studentenonderneming. Dit is het tweede jaar

Womed Award Zuid 2015

Nènè Hadh Cherif ontving vorige week de Womed Award Zuid 2015 voor haar bijzondere prestaties met de coöperatie van boeren in haar dorp.  3D Trophy Factory wil haar feliciteren en wenst haar veel

Contact us

Contact

US
+1 646 893 2696
415 Madison Ave, 4th floor
New York, NY 10017

Belgium (HQ)
+32 (0) 3 369 35 00
Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor
2600 Berchem, Belgium

info@3dtrophyfactory.com

Contacteer ons

Contact

VS +1 646 893 2696 415 Madison Ave, 4th floor New York, NY 10017 België (HQ) +32 (0) 3 369 35 00 Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor 2600 Berchem, Belgium info@3dtrophyfactory.com