Case study: Visit.Brussels

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Case study: Visit.Brussels

Helpen om het imago van Brussel als metropool te versterken  

Over Visit.Brussels

Visit.Brussels is het Brussels Agentschap voor Toerisme dat het imago van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wil versterken door de stad lokaal en internationaal te positioneren als een metropool. En niets is minder waar: meer dan 180 nationaliteiten wonen samen in Brussel en maken er zo een kosmopolitische stad van. Visit.Brussels telt maar liefst 180 medewerkers. Isabelle Vertongen, communicatieadviseur bij Visit.Brussels, is één van hen: “We willen de Brusselaars, maar ook alle anderen, laten zien dat er meer dan genoeg redenen zijn om de regio Brussel te bezoeken.” 

Jaarlijkse prijsuitreiking

Door de uiteenlopende identiteiten van Brussel spreekt de stad verschillende soorten bezoekers aan met de meest uiteenlopende interesses. Visit.Brussels probeert al deze bezoekers tegemoet te komen in hun specifieke wensen. Daarnaast organiseert het Agentschap jaarlijks een prijsuitreiking om projecten die actief hebben bijgedragen tot het imago van Brussel, zowel lokaal als internationaal, in de schijnwerpers te zetten. Op die manier probeert Visit.Brussels initiatieven te belonen die de kwaliteit van de beleving van de bezoekers verbeteren. 

3D Trophy Factory

Visit.Brussels

3D Trophy Factory heeft sinds enkele jaren de eer om hieraan bij te dragen in de vorm van gepersonaliseerde, op maat gemaakte 3D geprinte awards. “Ik had al contact opgenomen met andere bedrijven, maar geen van hen had genoeg middelen om de projecten die we in gedachten hadden te realiseren”, zegt Isabelle. “De 3D Trophy Factory deed het elke keer goed. Het team heeft onze wensen opgevolgd en de awards bleken perfect te zijn.” Gelukkig zal deze succesvolle samenwerking in de toekomst worden voortgezet. “We zullen zeker opnieuw contact opnemen met 3D Trophy Factory voor één van onze grootste evenementen van dit jaar, EAT 2019,”. Bedankt Isabelle, we kijken er nu al naar uit! 

More to explore

Yellowleaf wint de Voka Award 2017!

Jeroen Audenaert en Vincent Scheltjens wonnen de Voka Award 2017, de prijs voor de meest veelbelovende studentenonderneming. Dit is het tweede jaar

Womed Award Zuid 2015

Nènè Hadh Cherif ontving vorige week de Womed Award Zuid 2015 voor haar bijzondere prestaties met de coöperatie van boeren in haar dorp.  3D Trophy Factory wil haar feliciteren en wenst haar veel

Contact us

Contact

US
+1 646 893 2696
415 Madison Ave, 4th floor
New York, NY 10017

Belgium (HQ)
+32 (0) 3 369 35 00
Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor
2600 Berchem, Belgium

info@3dtrophyfactory.com

Contacteer ons

Contact

VS +1 646 893 2696 415 Madison Ave, 4th floor New York, NY 10017 België (HQ) +32 (0) 3 369 35 00 Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor 2600 Berchem, Belgium info@3dtrophyfactory.com