5 redenen om een award show te organiseren op uw evenement

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

5 redenen om een award show te organiseren op uw evenement

Trophy_Wacom_Inkathon_CES_award_-_3D_printed_-_event_02
Wacom’s Inkathon – Finalisten en winnaars in CES in Las Vegas

1.Creëer een buzz rond uw evenement

Het creëren van een extra buzz rond uw evenement is heel eenvoudig met een award show. Mensen hebben zo een reden om over het evenement te praten, ermee bezig te zijn en om erbij betrokken te zijn. Het uitvoeren van deze unieke publiciteitsstunt is ook een zeer goede reden om de pers uit te nodigen, wat kan resulteren in exposure in meerdere kranten of zelfs op televisie. 

 

In het algemeen kunnen we zeggen dat u met een award show op uw evenement niet alleen mensen kunt bereiken op het moment dat het evenement plaatsvindt, maar ook voor en na het evenement. Om het nog specialer te maken, waarom niet een speciale gast uitnodigen om de show te organiseren? Hoe geweldig zou dat zijn?! 

Talent award
Levende legende Urbanus geeft een op de Belgische Televisie

2.Verhoog de zichtbaarheid van uw merken 

Een geweldige prijsuitreiking gaat gepaard met geweldige awards. Met 3D Trophy Factory kunt u een geweldige speciaal ontworpen award krijgen met de branding van uw eigen bedrijf. Dit is ook een belangrijk voordeel met betrekking tot het evenement omdat het uw bedrijf meer zichtbaarheid zal opleveren zonder dat het veel moeite kost. 

Denk aan iets moois, unieks of indrukwekkends dat u op een evenement ziet. Wat zou u doen? Waarschijnlijk wilt u het vastleggen op camera. Dit zal ook gebeuren met uw evenement. Mensen maken foto’s die gedeeld worden zodat u zonder het te weten automatisch meer zichtbaarheid krijgt voor uw merk. 

Custom trophy Redbull zeekpisten

3.Promoot en beloon de waarden van uw bedrijf 

De normen en waarden van een onderneming en haar medewerkers zijn enorm belangrijk. Het zijn immers de medewerkers die deze waarden vertegenwoordigen. Door unieke prestaties, innovaties en succespercentages te belonen, zullen uw medewerkers zeker een boost krijgen. Bovendien is het een unieke manier om uw waarden en prestaties te promoten bij uw bestaande of nieuwe zakelijke relaties. Medewerker van de maand, verkoopprestaties, succespercentages… Noem het maar op, wij maken het! 

Yellowleaf

4.Voeg een climax toe aan uw evenement 

Als u een award show op uw evenement organiseert, leeft iedereen toe naar de grote ontknoping! Mensen zullen nieuwsgierig zijn naar de prijzen én wie ze zal winnen. Het is zelfs een zeer goede manier om te netwerken. U kunt meer mensen naar het evenement trekken, wat u de kans geeft om nieuwe zakenrelaties te ontmoeten of een relatie met partners te onderhouden. 

Ook na het uitreiken van de awards kan het netwerken doorgaan. Het kan zelfs nieuwe mogelijkheden creëren. Een potentiële partner kan geïnteresseerd zijn in een gesprek met de persoon die een prijs voor ‘beste onderhandelaar’ heeft gewonnen of een investeerder kan geïnteresseerd zijn in een gesprek met de persoon die de prijs voor ‘het grootste deel van de omzet’ heeft gewonnen

GroepsfotoSHAGala

5.Verspreid plezier en feel-good vibes 

Uiteindelijk is een award gewoon een unieke manier om mensen te bedanken en een goed gevoel te geven. Mensen krijgen een warm, heerlijk gevoel en zullen zich gewaardeerd voelen voor de inspanningen die ze gedurende het jaar hebben geleverd. Ze worden extra aangemoedigd om te blijven doen wat ze doen. Voor de mensen die geen prijs hebben gewonnen, kan het ook een grote aanmoediging zijn. Als u van plan bent om de awards elk jaar uit te reiken, kan het een uitdaging worden voor sommige medewerkers en een stimulans voor extra inspanningen in de hoop volgend jaar wel een van de awards te winnen. Want laten we eerlijk zijn: we willen allemaal graag eens een prijs winnen! 

Een te gekke award voor een te gek event: StreetGasm 2000

More to explore

Yellowleaf wint de Voka Award 2017!

Jeroen Audenaert en Vincent Scheltjens wonnen de Voka Award 2017, de prijs voor de meest veelbelovende studentenonderneming. Dit is het tweede jaar

Womed Award Zuid 2015

Nènè Hadh Cherif ontving vorige week de Womed Award Zuid 2015 voor haar bijzondere prestaties met de coöperatie van boeren in haar dorp.  3D Trophy Factory wil haar feliciteren en wenst haar veel

Contact us

Contact

US
+1 646 893 2696
415 Madison Ave, 4th floor
New York, NY 10017

Belgium (HQ)
+32 (0) 3 369 35 00
Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor
2600 Berchem, Belgium

info@3dtrophyfactory.com

Contacteer ons

Contact

VS +1 646 893 2696 415 Madison Ave, 4th floor New York, NY 10017 België (HQ) +32 (0) 3 369 35 00 Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor 2600 Berchem, Belgium info@3dtrophyfactory.com