37 Visit.Brussels ambassadeurs worden beloond voor het vertegenwoordigen van onze hoofdstad!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

37 Visit.Brussels ambassadeurs worden beloond voor het vertegenwoordigen van onze hoofdstad!

Tijdens een exclusief galadiner reikte Visit.Brussels 37 ambassadeursprijzen uit aan de partners die de voorbije drie jaar exponentieel hebben bijgedragen tot de promotie en ondersteuning van Brussel als internationale MICE-bestemming. 

visit-brussels

MICE is een acroniem voor vergaderingen, conferenties en tentoonstellingen, waarbij grote groepen worden samengebracht voor een specifiek doel. MICE-toerisme wordt dan ook wel de “ontmoetingsindustrie” genoemd. 

Voor een publiek van academici, artsen, Europese Commissarissen, decanen van universiteiten, voorzitters en bestuursleden van internationale verenigingenwetenschappers, ziekenhuisdirecteuren en andere partners, werden de 37 nieuwe ambassadeurs geprezen voor hun inspanningen om belangrijke internationale evenementen naar Brussel te brengen en het imago van Brussel als ideale MICE-bestemming te versterken. 

visit brussels

130 mensen namen deel aan deze eerste editie van de Brusselse ambassadeursnacht. Visit.Brussels zal dit evenement gebruiken om een nieuw netwerk te lanceren dat geactiveerd kan worden om nieuwe internationale evenementen in Brussel te laten plaatsvinden. Dit zal de internationale aantrekkingskracht van de Belgische hoofdstad versterken en haar lokale expertise en sterke punten promoten. 

visit brussels

 Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest concentreert zich al jaren met succes op het aantrekken van internationale evenementen. Met 657 bijeenkomsten in 2016, is het de nummer één van Europa’s belangrijkste congresbestemmingen en de tweede in de wereld.  

More to explore

Yellowleaf wint de Voka Award 2017!

Jeroen Audenaert en Vincent Scheltjens wonnen de Voka Award 2017, de prijs voor de meest veelbelovende studentenonderneming. Dit is het tweede jaar

Womed Award Zuid 2015

Nènè Hadh Cherif ontving vorige week de Womed Award Zuid 2015 voor haar bijzondere prestaties met de coöperatie van boeren in haar dorp.  3D Trophy Factory wil haar feliciteren en wenst haar veel

Contact us

Contact

US
+1 646 893 2696
415 Madison Ave, 4th floor
New York, NY 10017

Belgium (HQ)
+32 (0) 3 369 35 00
Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor
2600 Berchem, Belgium

info@3dtrophyfactory.com

Contacteer ons

Contact

VS +1 646 893 2696 415 Madison Ave, 4th floor New York, NY 10017 België (HQ) +32 (0) 3 369 35 00 Uitbreidingstraat 60-62, 5th floor 2600 Berchem, Belgium info@3dtrophyfactory.com